Foto: Twitter

Deveti dan sukoba u Ukrajini. Borbe ne prestaju,i ne nazire se kraj, stradalih je sve više. Građani napuštaju zemlju, zvaničnici pregovoraju o pregovorima, narod gine.Filtriramo vijesti u moru propagandnih dezinformacija i trudimo se da vam isporučimo samo istinu! Pratite cafe.ba

10:31

Upravo je u Energodaru odjeknula jaka eksplozija, prenosi Energoatom.

/noćašnji snimci/

10:24

Ruska raketa je pogodila školu u Žitomiru




10:15

Kina optužila Ameriku: Izbjegavaju odgovor

Optužujući Kinu za pasivan stav prema ukrajinskoj krizi, Sjedinjene Američke Države pokušavaju da izbjegnu sopstvenu odgovornost za dešavanja u Ukrajini, saopštio je na brifingu portparol Ministarstva spoljnih poslova Kine Vang Venbin.
 
"Ovakvo izbjegavanje sopstvene odgovornosti i širenje klevete je veoma licemjerno i podlo", izjavio je kineski diplomata, komentarišući optužbe SAD na račun Kine u vezi njenog stava prema ukrajinskoj krizi. Prema riječima Venbina, lažne informacije ne mogu prikriti ličnu odgovornost Vašingtona, već naprotiv, odražavaju "pravu namjeru SAD da iskoristi krizu".


10:11

Zelenski je rekao da će se danas videti da li humanitarni koridori, koje su ruska i ukrajinska delegacija dogovorile 3. marta, funkcionišu.


10:08

Raste broj žrtava u Černigovu

Regionalne vlasti saopštile su da je najmanje 47 ljudi poginulo u ruskim vazdušnim napadima u četvrtak u stambenoj četvrti ukrajinskog grada Černigov. Ranije je javljeno da je stradalo 33 ljudi.

10:07

Ruske trupe preuzele kontrolu nad Energodarom

Ruske snage preuzimaju kontrolu nad gradom Energodarom u kojem se nalazi najveća evropska nuklearna elektrana.


10:06

Povrijeđeno 12 osoba

Usled granatiranja Donjecka raketnim sistemima "Grad" 12 osoba je povrijeđeno, a jedna žena je poginula, izjavio je predstavnik Narodne milicije DNR Eduard Basurin.


09:01

Poziv na Putinovo ubistvo: Poruka stigla iz Amerike FOTO

Američki senator Lindzi Grejem pozvao je preko društvenih mreža na ubistvo ruskog predsjednika Vladimira Putina posle invazije na Ukrajinu.


08:40

Ratna cenzura!?

Državna duma je jednoglasno odobrila amandmane prema kojima će se za laž o ruskoj vojsci kažnjavati zatvorom do 15 godina.


08:06

Ukrajinska vojska ponovo granatira

Ukrajinske snage gađale su u petak ujutro Dokučajevsk u Donjeckoj Narodnoj Republici, ispalivši 10 raketa iz BM-21 "Grad"i 14 granata kalibra 120 milimetara, saopštilo je predstavništvo DNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju sprovođenja režima prekida vatre. Kako se dodaje, ukrajinski vojnici su tokom proteklog dana 26 puta otvorili vatru na teritoriju DNR, ukupno su ispalili 323 granate.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )