Foto: BEST OF MUSIK BALKAN/YOUTUBE/SCREENSHOT

Vanja Knežević, takmičarka iz Banjaluke koja je diskvalifikovana iz "Zvezda Granda" zbog, kako je navela, Instagram storija, ponovo se oglasila na ovoj društvenoj mreži.

Vanja je mnoge oduševila svojim nastupom u posljednjoj emitovanoj emisiji, kada je pjevala pesme “Što te nema” i “Bitanga i princeza”, međutim nije se svima dopao njen performans, zbog čega je naišla na oštre komentare pojedinih članova žirija.

Nakon emitovanja emisije mnogi su riješili da stanu na stranu mlade pjevačice, te je ona dobijala poruke podrške kako na na svom Instagram profilu, tako i u komentarima ispod Jutjub videa posljednje emitovane epizode takmičenja “Zvezde Granda”.

Ovim povodom Kneževićeva se najprije juče obratila svojim fanovima na svom Instagram profilu, te objavila da je diskvalifikovana iz takmičenja.

– Dragi ljudi, zbog storija koji sam podijelila prije nekoliko dana, produkcija je donijela odluku da me diskvalifikuje iz takmičenja. Sadržaj storija nisam nisam osmislila ja, već ljudi koji su me označili na njemu, sa željom da mi pruže podršku. Jasno je kao dan, da komentar (prim. aut. u emisiji “Zvezde Granda”), koji je upućen meni nije bio konstruktivna kritika, već indirektno psihičko zlostavljanje. Ja sam u takmičenje došla da pjevam, da se družim i takmičim. Zahvalna sam na svemu u životu – navela je, između ostalog, Vanja juče na svom profilu.

Mlada pjevačica sada se ponovo oglasila i obratila pratiocima.

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )