Foto: cafe.ba

BIJELJINA - U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, koje će naredne godine biti održano u Kataru, danas je na programu 13 utakmica.

Bugari će dočekati Švajcarsku, dok će u drugom terminu, od 20.45 časova, Italijani ugostiti Sjevernu Irsku u okviru C grupe, u kojoj je još Litvanija.


I jedan i drugi par se nisu sastajali 10 godina, a tada su bili u istim grupama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.


Takođe, od 18.00 časova, Izrael će biti domaćin Danskoj u okviru F grupe, u kojoj će se u večernjem terminu sastati Škotska i Austrija, odnosno autsajder Moldavija i Farska ostrva, koji dosad nikad nisu podijelili duel.


U I grupi zanimljiv susret bi mogao da bude okršaj između Mađarske i Poljske. Englezi imaju lak posao protiv San Marina, a igraće još i Andora protiv Albanije.


U J grupi, NJemačka ne bi trebala da ima težak posao protiv Islanda, na početku posljednjeg kvalifikacionog ciklusa Joahima Leva kao selektora "Pancer divizije".


Zanimljivo bi moglo da bude u dvoboju Rumunije i Sjeverne Makedonije, dok će Lihtenštajn ugostiti Jermeniju.


U B grupi večeras Španci su domaćini Grčkoj, a Šveđani selekciji Gruzije, a Zlatan Ibrahimovića nakon pet godina odsustva vraća se u nacionalni tim.


U kvalifikacijama za Mundijal u Kataru od 18.00 časova igraju Bugarska i Švajcarska, kao i Izrael i Danska.


Od 20.45 časova su utakmice: Andora - Albanija, Engleska - San Marino, NJemačka - Island, Mađarska - Poljska, Italija - Sjeverna Irska, Lihtenštajn - Jermenija, Moldavija - Farska ostrva, Rumunija - Sjeverna Makedonija, Škotska - Austrija, Španija - Grčka i Švedska - Gruzija.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )