Foto: Screenshot

Đorđe Đoković, direktor Serbia Opena, odlučio je da stane na ludi kamen.

Đorđe je već neko vrijeme u vezi sa Saškom Veselinov, a sada je odlučio da sve postane ozbiljnije.

Đorđe je čekao pravi trenutak, a onda dok je sunce polako zalazilo nad Beogradom kleknuo je zaprosio poznatu influenserku.
 
Krenuli su u jednu naizgled uobičajenu šetnju Kalemegdanom, kada je Đoković kleknuo pred nju. Dogovorio se da se čitav trenutak snimi. Kleknuo je i izvadio prsten dok je ona uživala u pogledu na Novi Beograd.
 
Saška je isrpva bila zbunjena, a onda je rekla "Da". Pala je u zagrljaj novom vjereniku.
 
Saša je nedavno pričala o njihovoj vezi.
 
"To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živjela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Poslije dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dvije nedjelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga mijenja i tako. Onda je samo rekao: "Volio bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću." I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelijep osećaj", rekla je Saška.

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )