Foto: Glas Srpske

STARA PAZOVA - Šef stručnog štaba Borca Vlado Jagodić jasno je stavio do znanja svojim igračima da je nezadovoljan onim što su prikazali na terenu protiv Crvene zvezde (0:3) u generalnoj probi pred početak Premijer lige, a ovo je bio prvi neuspjeh u pripremnom periodu.

Beograđani su do visokog trijumfa došli pogocima Srđana Spiridonovića u prvom te Veljka Nikolića i Andrije Radulovića u drugom poluvremenu.

- Ovo nam je dobra opomena u pravo vrijeme. Ono što u ovom trenutku mogu reći, bez neke detaljnije analize, jeste da nismo odigrali kako smo se dogovarali i zato kažem da je bolje što se sad desilo. Pogotovo sam ljut zbog trećeg gola, koji je primljen u samom finišu. Lakše bih podnio poraz da se nije desio treći pogodak. Borac može da izgubi utakmicu, ali sa jednim golom razlike bilo sa kim da igra - rekao je Jagodić.

Po njegovim riječima sve dogovoreno u svlačionici prije susreta palo je u vodu već poslije desetak minuta igre.

- Samo u otvaranju utakmice bili smo dosljedni u onome što smo se dogovorili. Taktika je bila da visoko izađemo na Zvezdu, da ne dozvolimo da dođu u našu trećinu pa igraju kratki pas, što rade veoma dobro. Nažalost to je funkcionisalo samo desetak minuta. Čim smo primili gol, gdje su nam se praktično “ušetali”, taktike kao da je nestalo. Istina je da smo igrali protiv Zvezde, ali sam ipak očekivao više i mislim da nam je ova utakmica otvorila oči u mnogo detalja. Dobro je što imamo još nekoliko dana do subotnje prvenstvene premijere da te nedostatke ispravimo - nastavio je Jagodić.

On je istakao da ovaj poraz nije realnost Borca poslije pet pobjeda i jednog remija u prethodnim kontrolnim utakmicama.

- Pokazali smo prije ove utakmice u jakim mečevima da imamo kvalitet, ali mislim da su na “Marakani” pojedini fudbaleri igralo “privatnu” utakmicu. To ne mogu da dozvolim. Nije sramota izgubiti od “crveno-bijelih”, ali ne na ovakav način. Zvezda je sigurno kvalitetnija od nas, a ovaj susret je bio idealna prilika da i mi pokažemo koliko vrijedimo, ali to očigledno nismo uradili. Ovo nam je bio završni test za ono što nam slijedi u Evropi, dok su susreti sa Čukaričkim i Rudar Prijedorom bili generalne provjere pred prvenstvo - dodao je Jagodić.

U trofejnoj sali na Gradskom stadionu danas u deset časova biće potpisan ugovor između Fudbalskog kluba Borac i kompanije m:tel, koja će u narednoj sezoni biti generalni sponzor banjalučkog premijerligaša. Ugovor će potpisati generalni direktor ove kompanije Marko Lopičić i predsjednik “crveno-plavih” Vico Zeljković. Prije nekoliko dana m:tel je potpisao ugovor o sponzorstvu sa FS BiH i biće generalni sponzor Premijer lige. Tokom dana trebalo bi da bude potpisana i saradnja kompanije m:tel i Fudbalskog saveza Republike Srpske i tako bi “kuća fudbala” prvi put u istoriji imala sponzora.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )