Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović postigao je sinoć svoj prvi pogodak na Mundijalima, no to nije pomoglo Srbiji da osigura plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru.

Napadač Juventusa je očito bio nespreman, nije odigrao niti jednu utakmicu 90 minuta, a sinoć je protiv Švajcarske igru napustio početkom drugog dijela odmah nakon trećeg gola Švajcaraca.
 
“To je bila odluka selektora. Nisam igrao dugo, vjerovatno je to uticalo na odluku Mistera. Sve vrijeme me pitao kako se osjećam, pa smo pričali. Moj prvi gol na Mundijalima. Specijalan osjećaj, sve mi je prošlo u tom momentu”,rekao je srpski napadač, prenosi blic.rs.
 
O porazu i neuspjehu u Kataru kaže:
 
“Nema šta da se kaže. Prvi meč smo izgubili od Brazila, drugi meč smo mogli da odigramo bolje, sada poraz. Rekao sam već ako su bolji čestitaćemo im”.
 
Mnogo se govorilo i o njegovom odnosu sa selektorom Draganom Stojkovićem odnosno da li je bilo problema.
 
“To je do utakmice, nemam neki komentar, ovo su Svjetska prvenstva. Morali smo bolje ne bježimo od toga. Tako je kako je. Pričalo se svašta, nećemo da se vraćamo, nije bilo nikakvih problema sa Misterom”, kazao je Vlahović.
 
Posebno je ostao upečatljivo njegovo radovanje kod pogodaka.
 
“Proslava gola je spontana. Ne znam da li je katastrofa, ovo je realnost i da bježimo od toga. Da smo zaslužili da prođemo prošli bi. Probali smo da napravimo bolji rezultat, ali eto nismo uspeli. Gluposti ne mogu da nas poremete. Treći put se vraćam na to, nije nas poremetilo”, naglasio je napadač “orlova”, koji je na kraju dodao da ovaj poraz neće uticati na atmosferu u ekipi.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )