Foto: null

Vlasenica će danas ugostiti učesnike Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", gdje je planiran cilj druge etape trke.

Učesnici Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" juče su krenuli iz Beograda prema Bijeljini, a danas će stići u Vlasenicu, odakle se biciklistički karavan nastavlja put prema Tesliću, sve do Banjaluke.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske danas su najavili da će zbog ove trke za vikend i u ponedjeljak, 7. septembra, dolaziti do povremenih obustava saobraćaja na relacijama kojima se biciklisti budu kretali.

Za danas su obustave planire od 10.00 do 14.00 časova na magistralnom putu granica između Srpske i distrikta Brčko- Vršani-Bijeljina dionica regionalnog puta granica Srpske i distrikta, Lopare-Ugljevik, te dionica magistralnog puta Ugljevik–Zvornik-Vlasenica.

Obustava saobraćaja sutra će biti od 14.00 do 17.00 časova na magistralno putu Teslić-Doboj dionica Doboj-Kotorsko, te dionica Kotorsko-Derventa.

Za ponedjeljak je planirano da se od 12:00 do 15.00 časova biciklisti kreću magistralnim pute Derventa-Srbac-Nova Topla-Gradiška, zatim auto-putem dionica Čatrnja-Laktaši /isključenje za Laktaše/, te magistralom Laktaši-Banjaluka.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )