Foto: PRINTSCREEN/PINK

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je upravo razgovarao sa Novakom Đokovićem i dodao da jedva čeka da ga vidi u Srbiji.

 
"Upravo smo završili razgovor. Jedva čekamo da ga vidimo u Srbiji", rekao je predsjednik.
 
Vučić je rekao da je cijeli proces izgledao poput "lova na veštice".
 
"Da 10 dana maltretirate tenisera, i da deseti dan date odluku za koju ste znalo odmah od početka... Da su rekli odmah da nevakcinisani ne mogu da uđu, on ne bi ni došao. Ovako je uradio sve što je trebalo, a onda je krenulo šikaniranje neviđenih razmera. Nešto poput lova na veštice... Videli ste u samom besmislenom provesu, koliko oni lažu, koliko tužilac laže", rekao je Vučić.
 
Vučić je potom dodao da su argumenti tužioca bili besmisleni.
 
"Mi ćemo australijske sportiste u martu dočekati neuporedivo bolje. Nećemo da se iživljavamo, pokazujemo silu nad njima. Ophodićemo se neuporedivo bolje, i pokazaćemo da smo neuporedivo bolji od australijske vlade. Oni misle da su ovim ponizili Đokovića. Ne, oni su unizili sebe, a on može uzdignute glave da se vrati u svoju zemlju", rekao je Vučić.
 
Federalni sud Australije odlučio je da protjera Novaka Đokovića i podržao je odluku ministra za imigraciona pitanja Aleksa Hoka, koji je prethodno pobio odluku suda Viktorije diskrecionim pravom i odlučio je da otkaže vizu srpskom teniseru
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )