Foto: Facebook

Rimčeva Nevera kretala se preko 300 na sat javnom saobraćajnicom, u prisustvu zvaničnika kompanije, dionicom gdje je u najboljem slučaju maksimalna dozvoljena brzina 130 km/h.

Nakon dubrovačke epizode u kojoj je navodno sada već bivši direktor prodaje jurio Neverom 232 km/h, i slučaja gdje je ista osoba divljala američkim ulicama, sada se pojavio i snimak divljanja Neverom u Zagrebu.

Tačnije na zagrebačkoj obilaznici gde je na poziv Rimca stigao gost Stiv Hamilton, koji stoji iza Jutjub kanala Hamilton Collection.

Iako se veći dio videa bavi konfiguracijom automobila, nakon početnog upoznavanja sa Neverom na stazi u Mičevcu, američki gosti su imali priliku da uživaju u drifterskim mogućnostima automobila uz pomoć zvaničnog test-vozača Rimca, Miroslava Zrnčevića poznatog kao Mrgud.

Nakon što su "spaljenim" setom guma začinili test vožnju, izašli su na zagrebačku obilaznicu. Stiv je poželio da vozi 200 milja na sat, odnosno 320 km/h, a Rimčev domaćin Mrgud mu je to dozvolio, dodatno ga podstrekujući informacijom da "ovdje nema policije".
 
Vozili su 204 milje na sat, ili gotovo 330 km/h! Ponovimo još jednom, javnom saobraćajnicom u prisustvu zvaničnika kompanije, na dionici gde je u najboljem slučaju maksimalna dozvoljena brzina 130 km/h, piše Index.hr.

 
Ima li mnogo policije na ovom putu?

I Mate Rimac se na Fejsbuku pohvalio fotografijama.
 
"Super je vidjeti nasmijane klijente kako se zabavljaju", napisao je.
 
Ovako je tekao razgovor u kabini Nevere tokom jurnjave:
 
"Sto dvadeset milja na sat (193 km/h.)…, ako stisneš papučicu gasa…", govori Zrnčević.
 
"Ima li mnogo policije na ovom putu", pita Stiv.
 
"Ne, ne… ", kaže Zrnčević.
 
"Wow, 205, u redu, samo sam želeo postići 200 mph (322 km/h)", kaže Stiv. "Ludo brzo, 200 milja na sat", dodaje.
 
Dobra vijest je da u ovom najblaže rečeno nepromišljenom i i te kako opasnom testu ništa nije pošlo po zlu. Niti je auto izgubio kontrolu, niti se zapalio niti je udario u neki od sporijih automobila koji su se našli na putu.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )