Foto: Twitter

Rafael Nadal vjeruje da će Karlos Alkaraz pobijediti Novaka Đokovića ako bude igrao kao protiv njega.

Novak Đoković će se za finale mastersa u Madridu boriti sa Karlosom Alkarazom, a ne sa Rafaelom Nadalom kako su svi mislili kada je održan žrijeb za ovaj poznati turnir.
 
Alkaraz je duplo starijem kolegi održao tenisku lekiciju pošto ga je savladao poslije nešto više od dva sata tenisa, čak iako ga je mučila i povreda zgloba na stopalu. Slavio je na kraju 2:1 (6:2, 1:6, 6:3) i tako je zakazao prvi - od nadamo se mnogih - duela sa Novakom Đokovićem.
 
Njih dvojica već su odigrala sparing meč pred početak turnira, i na njemu je Đoković bio više nego ubjedljiv, a Rafael Nadal vjeruje da njegov sunarodnik može da sruši Novaka u subotu od 16 časova.
 
"Biće težak meč. Jedan od najboljih igrača u istoriji protiv još mladog igrača koji igra na veoma visokom nivou. Novak je igrao u Monte Karlu i Beogradu, ovdje polufinale imao je više mečeva od mene. Ipak, ne vidim neki razlog da Karlos ne može da pobijedi...", poručio je Nadal na konferenciji za medije.
 
Imao je i savjet za svog mladog kolegu koji će bez ikakve sumnje biti naredna velika stvar u tenisu.
 
"Ne smije sebi da dozvoli pad kao danas u drugom setu. Karlos igra s mnogo adrenalina - kada skoči adrenalin, praktično je nezaustavljiv, ali onda nekada i pravi greške, što je i logično, jer rizikuje mnogo", zaključio je Nadal.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )