Foto: Kurir

Kristina je u Fejsbuk statusu prije osam godina otkrila zašto se odriče Aleksandre Kovač

Kornelije Kovač je preminuo u 81. godini u Beogradu nakon komplikacija izazvanih koronavirusom, a njegove ćerke Aleksandra i Kristina Kovač su na svojim Instagram nalozima objavile fotografije sa ocem i podijelile sa javnošću svoju tugu. Danas, na očevoj sahrani u Aleji zaslužnih građana se navodno nisu ni pozdravile, a razlog za to je sukob od prije 8 godina.
 
Porodica Kovač se u žiži javnosti našla 2014. godine kada je Kristina na svom Fejsbuk profilu objavila status u kome se javno odriče svoje sestre. Kao razlog za to navela je činjenicu da Aleksandra nije stala u njenu odbranu kada ju je njen suprug Roman napao, i dodala da njena ćerka Tara skoro da i ne poznaje svoju tetku.

Aleksandra se saopštenjem obratila medijima koji su svakodnevno spekulisali o svađi u porodici Kovač. Ona je tom prilikom istakla da je sve navedeno neistina, i da se Kristina odrekla nje i muzike još 1998. godine kada je grupa K2 prestala sa radom. Uputila je izvinjenje svom partneru Romanu i njegovoj porodici zbog lažnih informacija koje su iznesene u javnost. Kornelije Kovač je izbjegavao da daje izjave na tu temu, a jednom prilikom je kratko izjavio da Kristini ne može da oprosti što je "prljav veš" njihove porodice iznosila u javnost.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )