Foto: srpskainfo.com

Pobjednica "Zadruge 1" i pjevačica, Kija Kockar, nedavno je fotografijom koju je objavila na Instagramu, objelodanila vezu sa sa bivšim fubalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem, međutim ističe da o svom privatnom životu i dalje ne želi javno da priča, ali dodaje da je srećna i ispunjena.

Objavila sam samo sliku, ja cvjetam inače. Neću da pričam o tome, taj dan je bio emotivan za mene i neka se zapamti. Majčinski instikt postoji oduvijek. Želim što više djece, fudbalski tim. To ko će biti otac, to će doći samo – rekla je Kija u emisiji “Premijera-vikend specijal”.

Kockareva je prokomentarisala i nedavni poziv koji je imala sa mamom Nadicom Zeljković, koja se trenutno nalazi u “Zadruzi”.

– Imala sam poziv i bila sam uzbuđenja, bila sam pogubljena pred svojom majkom, nisam stigla pola da je pitam. Ona je bila puna adrenalina. Sviđa mi se kako se nosi sa svim stvarima, svi je napadaju kad govori istinu. Jako sam ponosna na nju, drago mi je da smo se čule. Ja njoj čuvam leđa, neka se svađa, ali ne daj Bože da je neko fizički pipne – rekla je Kija.

Kija je i rekla mišljenje da veze iz rijalitija teško opstaju, pa se u jednom momentu dotakla i Lune Đogani.

– Sanja je trudna koliko i ja. Tamo ljubavi ne mogu da opstanu. Studije su pokazale da rijetko opstaju prijateljstva, a kamoli ljubavi. Sad se i Luna vjenčala, nisam čestitala. Govorim uopšteno, ali vrlo rijetko – rekla je ona, piše Blic.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )