Foto: pixabay.com

Ako je vjerovati zvijezdama, pet je horoskopskih znakova kojima pripadaju žene koje plijene i iz kojih ljepota izvire. One imaju posebnu energiju kojom zrače i znaju kako da iskoriste sve svoje adute i osvijetle prostor u kom borave. Šarmantne su, izgrađenog stila, vješte s riječima i otvorene, a uz to imaju i dozu misterije. Ne samo zbog fizičkog izgleda već njihovog vladanja, ovim ženama zvijezde su dodijelile ljepotu.

BIK
 
Žena rođena u znaku Bika nevjerovatno je privlačna. U centru je pažnje zbog svoje prirodne ljepote i seksualne energije. Ljepotice u znaku Bika znaju da brinu o sebi i cijene ono što je iskonsko, individulano njihovo. Posebno im je važno da istaknu i održavaju svoj svjež i njegovan izgled.
 
VAGA
 
Predstavnice Vage imaju urođenu harmoniju koja ih prati čitav život. S godinama Vaga postaje mudrija, pa više pažnje posvećuje sebi, zdravom načinu života i brizi o tijelu i umu. Iz njih i u poznijem dobu izvire energija koja zrači iskustvom i uspostavljanjem sistema vrijednosti koji ih čini posebnima, pa se na njih mnogi ugledaju. Vagu ćete prepoznati po elegantnom stilu, društvenosti i privlačnosti spolja i iznutra.
 
DJEVICA
 
One zaista vode računa o detaljima i njegu o sebi ne prepuštaju slučaju. Gotovo je nemoguće zamisliti zapuštenu Djevicu, bez obzira na godine. Brinu se o svom zdravlju, zanima ih zdrava ishrana i ne odustaju od rekreacije bez obzira na tempo života, pa s godinama postaju sve privlačnije. Svojim postupcima često i druge podstiču da se orijentišu na svoje snage i razvijaju svoj lik.
 
RIBE
 
Romantične i ženstvene, Ribe su sinonim ljepote. Čine sve kako bi sačuvale svoj imidž, a teže luksuzu i udobnom načinu života koji idu uz njihov životni moto. Nemoguće je ne podleći njihovom šarmu i u odnosima tačno znaju šta žele, pa ih potencijalni partneri obasipaju pažnjom. Premda su naizgled niježne, one su odlučne u svojoj namjeri da ostvare samo ono što zaslužuju – najbolje, piše "sensa.hr".
 
ŠKORPIJA
 
Škorpije blistaju u svakom životnom dobu. Njihova ljepota koja je obavijena mistikom ne blijedi s godinama. Znaju kako da zadrže mladolikost, a ne nužno samo fizičku. Treniraju svoj um i njeguju njegov razvoj. Ali često tajne svog duha pažljivo čuvaju i daruju samo onima u koje i same vjeruju, prenosi "zadovoljna.nova.rs".
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )