Foto: Shutterstock

Na temelju pojedinih karakteristika astrolozi često izdvajaju znakove koji su u nečemu najbolji. Tako je jedan horoskopski znak na glasu kao najbolja supruga.

One su nevjerovatno šarmantne, harizmatične, komunikativne, pravedne i dobroćudne, a ukoliko naletite na takvu ne propuštajte priliku.
U pitanju su – Vage! Upravo taj horoskopski znak po mišljenju mnogih astrologa zaslužuje titulu najbolje bračne partnerke.
 
Kada je u pitanju sam odnos sa partnerom, Vaga je maksimalno odana. Ne voli nikakve igrice, cijeni iskrenost i obožava romantiku. Puno joj znači kada partner osluškuje njene želje i potrebe, a posebno voli male gestove i izraze pažnje i ljubavi bez nekog velikog povoda.
 
Svu pažnju koju dobije Vaga vraća dvostruko, ako ne i više od toga. Iako je na glasu kao neodlučna, kad upozna čovjeka kakvog traži, ona je jednostavno nepokolebljiva i zna da ga želi zauvijek. Vaga nema problema s predanošću, nema nikakve kočnice kad je riječ o tome i kada je zaljubljena, maksimalno je posvećena svom partneru i njihovom odnosu.
 
S obzirom na to da je vrlo društvena i da ima prirodan dar za komunikaciju, ljudi obožavaju da budu u njenom društvu. Porodična okupljanja u njenoj organizaciji ona su koja jedva čekate, a ne ona iz kojih pokušavate da se izvučete po svaku cenu.
 
Vaga ne voli da se svađa i uvijek ima potrebu da odmah riješi bilo kakav problem ili sukob. Ne odustaje sve dok ne unese mir i balans u negativnu situaciju pa često igra ulogu branioca ili sudije u komplikovanim porodičnim odnosima. Kako i ne bi, kada se zna koliko je pravedna.
 
Upravo je ta njena unikatna sposobnost da situaciju drži pod kontrolom i stvori harmoniju tamo gdje je nema jedan od glavnih razloga zbog kojih je divno imati Vagu u svom životu, prenosi Zadovoljna.rs.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )