Foto: Agencije

Svadba će se održati u velikoj tajnosti te će na njoj prisustvovati samo članovi uže porodice mladenaca

Brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, i njegova odabranica Saška Veselinov vjenčat će se u crkvi u Beogradu 12. septembra, nakon čega će s uzvanicama slavlje nastaviti u Crnoj Gori, u jednom poznatom rezortu u Herceg Novom, pišu srbijanski mediji.
 
Naime, kako saznaje Kurir.rs svadba će se održati u velikoj tajnosti te će na njoj prisustvovati samo članovi uže porodice mladenaca.

- U Crnu Goru mladenci stižu s 80 uzvanika. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna zaručnica svima platili avionske karte i smještaj u jednom luksuznom hotelu. Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana, tokom kojih će biti organizirano nekoliko zabava.
 
Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naznačen i poseban dres kod, koji će svi morati poštivati. Među gostima će, uz članove porodice, biti prisutni i njihovi najbolji prijatelji i bliski saradnici. Sve će biti na vrhunskom nivou, od trpeze, na kojoj će biti specijaliteti iz svih kuhinja svijeta, pića, pa do dobre muzike. Ova svadba će možda preteći i Noletovu i Jeleninu - otkriva izvor Kurira.

Naime, noćenje u hotelu u kojem su budući mladenci rezervirali smještaj iznosi 3.300 eura, dok je cijena povratne avionske karte oko 200 eura. Kad se sve zbroji i oduzme, dolazi se do iznosa od čak 150.000 eura i to samo za smještaj i prijevoz gostiju. Novak i Jelena su se također vjenčali u Crnoj Gori, koju Đokovići posebno vole, samo što su oni odabrali Sveti Stefan.
 
Mlađi Đoković nedavno je na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan zaprosio svoju djevojku, influencericu Sašku Veselinov.
 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели ★ DJORDJE DJOKOVIC FANS ★ (@djordje_djokovic_king)



Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )