Foto: srpskainfo.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje oblačno vrijeme, hladno sa snijegom i manjim povećanjem snježnog pokrivača.

U toku noći očekuje se oblačno sa snijegom na sjeveru, zapadu i Sarajevsko-romanijskoj regiji, a od juga i jugoistoka prema gornjem toku rijeke Drine suvo.


Ujutru, oblačno sa snijegom u sjevernim i zapadnim predjelima, dok će u centralnim i istočnim krajevima jenjavati i prestati tokom prijepodneva, a na jugu promjenjljivo oblačno i suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.


Tokom dana padavine snijega jenjavaju na zapadu i sjeverozapadu, postaju povremene. Na sjeveroistoku i dijelu istoka promjenljivo oblačno.


Poslije podne nova oblačnost u jugoistočnoj struji će prvo na jugu, jugoistoku i istoku usloviti snijeg, a na jugu kišu i susnježicu, a u ostalim predjelima snijeg. Na zapadu, sjeverozapadu i dijelom sjeveru ostaje oblačno sa slabim snijegom.

Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, povremeno sa jakim udarima.


Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između minus dva i četiri, na jugu od pet do osam stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. Danas je bilo oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom, a u Hercegovini umjereno oblačno.


Temperatura vazduha u 13 časova

Bjelašnica minus deset, Mrakovica minus pet, Han Pijesak minus četiri, Sokolac, Kalinovik, Ivan sedlo minus tri, Drinić, Gacko, Mrkonjić Grad minus jedan, Novi Grad, Prijedor, Srebrenica, Bijeljina, Bihać, Bugojno, Gradačac, Sanski Most, Tuzla nula, Ribnik, Srbac, Banjaluka, Zvornik, Drvar jedan, Doboj, Rudo, Šipovo, Sarajevo, Livno, Zenica dva stepena Celzijusovih.


U Višegradu i Foči danas u 13 časova izmjerena je temperatura od tri stepena Celzijusova, Bileći pet, Grudama, Širokom Brijegu, Trebinju sedam, Mostaru osam, Stocu devet i Neumu 10 stepeni Celzijusovih.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )