Foto: Srpskainfo

Policija istražuje ko je opljačkao kuću i ko stoji iza prijetnji članu Opštinskog odobra SNSD u Laktašima Živku Milunoviću.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrđeno je za Srpskainfo da mu je opljačkana kuća i da je u toku je potraga za lopovima.

Funkcioner SNSD Živko Milunović se našao na meti lopova koji su proteklih dana opljačkali njegovu kuću u Petoševcima kod Laktaša, a u razgovoru za Srpskainfo kaže da se osjeća ugroženo jer je i zadnjih dana dobio prijetnje smrću putem telefona.

Ističe da pljačka kuće nije jedini slučaj gdje se našao na udaru.

– Zbog prijetnji koje sam dobio osjećao sam se ugrožene i angažovao sam i privatno obezbjeđenje, te me moji drugovi čuvaju. Kada sam u subotu ujutru došao u svoj stan u Banjaluci zatekao sam nepoznati ključ u bravi, te su me savjetovali da na ulazim u stan i odmah su mi rekli da odem kod roditelja – pojašnjava Milunović.

Dodaje da je ovaj slučaj odmah prijavio policiji, te se odmah zaputio kod roditelja, gdje je prespavao.

– U nedjelju ujutru sam otišao do očeve kuće i tu sam ostao šokiran. Kada sam došao, vidio sam da je obijena brava na vratima, te sam odmah pozvao policiju i sve to prijavio. Policija je izašla na lice mjesta i obavila uviđaj – kaže Milunović.

Na pitanje, zbog čega se našao na meti nepoznatih osoba, on ističe da je to najvjerovatnije zbog njegovog povratka u politiku.

-Bio sam najmlaći odbornik i u jednom trenutku sam se povukao iz politike zbog svoje porodice. Međutim, nedavno sam odlučio da se vratim u politiku i to sam objavio i odmah sam se našao na meti napadača – ističe Milunović.

Dodaje da ga te prijetnje neće spriječiti da se vrati u politiku.

– Moj se otac borio za Republiku Srpsku i ja ću se boriti, te me ove prijetnje neće spriječiti. Sve je prijavljeno policiji i vjerujem da će oni uraditi svoj posao i otkriti ko stoji iza svega – poručuje Milunović.

On se danas sastao i sa predsjednikom SNSD Miloradom Dodikom, te poručio da će nakon ovog sastanka obavijestiti javnost o svemu.

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )