Foto: Screenshot

Nestvarna sezona je iza "rosonera"! Milan je posle 11 godina uspio da se vrati na tron i postane šampion Italije, a sve nakon što su savladali Sasuolo 3:0 u posljednjem kolu Serije A!

Tako su sa vrha italijanskog fudbala svrgnuli gradskog rivala Inter, a legendarni Zlatan Ibrahimović je sve to znao da proslavi sa tompusom i šampanjcem!
 
Milan je od 2011. godine čekao na osvajanje titule, a sada su u tome uspjeli samo dvije godine od velikih promjena u klubu, dolaska Paola Maldinija na mjesto sportskog direktora, kao i postavljanja Stefana Piolija na mjesto trenera.
 
Vratio se i Zlatan Ibrahimović u klub u poznim godinama, a upravo je on bio čovjek koji je svojim prisustvom u ekipi, ali i doprinosom na terenu, pokrenuo Milan iz teške pozicije u kojoj su se do tada nalazili.

Posle svega, znao je Ibrahimović na svoj način da proslavi osvajanje titule. Milan je na stadionu Sasuola slavio pobjedu, a Zlatan se na terenu pojavio sa šampanjcem u jednoj ruci i tompusom u drugoj.
 
Odmah nakon toga je stigao da primi medalju namijenjenu šampionima i sa ostatkom ekipe proslavi veliki uspjeh. Evo kako je sve to izgledalo:


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )