Foto: Ilustracija/Arhiva

Ovan tvrdi da je odan, no postupci mu govore drugačije, Lav je oportunist koji se olako odriče prijatelja, dok je jedan znak onaj prijatelj koji će vam "zabiti nož u leđa", a pritom vam se smiješiti.

Ovan
 
Ovan je najveći "zabadač noža u leđa". Oni za sebe tvrde da su odan horoskopski znak, ali njihovi postupci su ponekad vrlo upitni. Čine se prijateljski nastrojenim, ali kada uoče priliku za napredovanje, čak i ako to znači izdati svoje najbolje prijatelje, ne prezaju ni pred čim.
 
Blizanci
 
Blizanci nisu uvijek odani. Karakter Blizanca definitivno je onaj na koji svi trebaju pripaziti. Oni su uspješni glumci i nemaju problem da se ponašaju kao vaši najbolji prijatelj jedan dan, a već sljedeći vam okrenu leđa.
 
Lav
 
Lavovi su potpuni oportunisti. Nije da su zli, ali zapravo su vrlo nestalni i lako im se mogu okrenuti stvari u glavi. Lav se želi popeti do vrha, zbog čega će se, ako je potrebno, odreći svojih prijatelja.
 
Škorpija
 
Škorpja je totalni "divljak". S tako nepredvidivom i tajanstvenom ličnošću teško je predvidjeti šta bi mogao učiniti, i kada je prijateljstvo u pitanju, ne računajte na njihovu odanost. Škorpja je previše ambiciozna da bi svoja prijateljstva i osjećaje drugih stavila na prvo mjesto.
 
Riba
 
Riba je onaj prijatelj koji će vam "zabiti nož u leđa", a pritom vam se smiješiti. Isto tako, one su jedan od najpovršnijih i najplićih znakova Zodijaka, što objašnjava zašto se pretvaraju da su vam dobri prijatelji, iako u stvarnosti traže načine da vas zgaze, piše MSN.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )