Foto: N.N.

Rafael Nadal je jedan od najpriznatijih sportista na svijetu.

Drugi po broju Gren slem naslova (22) u istoriji (prvi je Novak Đoković sa 24) je tokom karijere zaradio ogromne novce. U kombinaciji sa sponzorima, procjenjuje se da bogatstvo slavnog Španca premašuje 200 miliona evra.
 
Zbog svega toga može sebi da priušti itekako lagodan i luksuzan život. Tako posjeduje zadivljujuću jahtu vrijednu 5 milona evra, kao i prelijepu kuću na Majorci koja je procjenjena na četiri miliona evra. Kao i većina vrhunskih sportista posebnu pažnju posvećuje autombilima. U svojoj garaži ima nevjerovatnu kolekciju četverotočkaša.
 
Ako zavirite u Rafinu garažu, tamo možete pronaći Aston Martina DBS, vrijednog skoro 280.000 evra. Poput Džejmsa Bonda kralj šljake ima sklonost ka otmjenom Aston Martinu. Ovo je ujedno i najskuplji automobil u Nadalovoj garaži. Posjeduje i Ferari 458 Italia, čija vrijednost je nešto manja, oko 205.000 evra. Definitvno, zvijer koja svojim izgledom plijeni pažnju. Ovaj autombil viđen je među brojnim sportistima (Nejmar, Mesut Ezil, Mario Baloteli...).
 
Plijeni i Mercedes Benz Benz AMG G63, miljenik mnogih poznatih ličnosti širom svijeta. On se procjenjuje na 150.000 evra. Tu je i Mercedes Benz AMG SL55. Za ovaj moćni automobil morate izdvojiti 198.000 evra. To je jedan od najtraženijih automobila njemačkog proizvođača.
 
Na kraju se tu nalaze dva automobila marke Kia obzirom da je Nadal bio ambasador ovog brenda. Kia EV6 GT vrijedi oko 55.000, a Kia Stinger oko 40.000 evra. Stinger je najjeftiniji automobil u ovoj bogatoj kolekciji.  
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )