Foto: KK CRVENA ZVEZDA

Košarkaši beogradske Crvene zvezde od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić" u 8. kolu Evrolige dočekuju madridski Real, posle ubjedljive pobjede protiv Asvela u Lionu.

Trener crveno-bijelih Saša Obradović rekao je da njegov tim protiv Real Madrida mora da odigra savršenu utakmicu, ako želi da napravi iznenađenje.

"Utakmica sa Real Madridom sada biće potpuno drugačija u odnosu na sam start sezone, kada su igrali bez te dodatne energije. Mogu da dođu do koša na više načina i sa više pozicija. Za takvu ekipu koja ima ogroman kvalitet, potrebno je da odigrate savršenu utakmicu kako bi ih iznenadili. Nakon pobjede u Lionu, imamo dobro raspoloženje, ali moramo da budemo jako pametni u ovoj utakmici", rekao je Obradović za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić ističe da znaju kakav rival dolazi u Beograd.

"Nemamo mnogo vremena da se pripremimo na pravi način za ovu utakmicu i za ovakvog protivnika. Zna se šta je Real iz Madrida i sa kakvim kvalitetom raspolažu. Nisu puno promijenili tim, ali osim velikog kvaliteta adut u ovoj sezoni im je i to što su uigrani odlično se poznaju. Zna se ko šta radi, igraju timski, a o kvalitetu tima u kome svako može da postigne mnogo poena i to na vrlo raznovrsne načine, ne treba ni govoriti. Međutim, i mi imamo naših aduta, odigrali smo odličnu utakmicu u Lionu i ako odigramo meč bez previše grešaka i čvrsto, imaćemo našu šansu", rekao je Lazić.

Crveno-bijeli trenutno zauzimaju 15. poziciju na tabeli Evrolige sa dvije pobjede i četiri poraza, dok je "kraljevski klub" deseti sa skorom 3-4.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )