Foto: RTV

Nebojša Milošević, jedan od asistenata trenera fudbalera Crvene zvezde Dejana Stankovića, rekao je da "crveno-bijeli" protiv Napretka u 10. kolu Superlige žele deseti trijumf.

Zvezda će sutra od 18 sati dočekati Napredak.

"Ako pogledamo činjenice koje su ovog trenutka aktuelne, to je da imamo devet pobeda u prvenstvu iz toliko mečeva, da imamo gol razliku 31:3 i da idemo po zacrtanom planu. U međuvremenu, iza nas je uspešno savladan Ararat, igramo Ligu Evrope i kao klub uspeli smo da četvrtu godinu u nizu, obezbedimo kontinuitet učešća u kontinentalnim takmičenjima i to nas raduje. Prvi u nizu narednih izazova je Napredak, a prvenstvo nam je u fokusu, jer je upravo ono neophodno da i naredne godine možemo da se takmičimo u Evropi", rekao je Milošević za klupski sajt.

"Nemamo vremena za tapkanje u mestu, a Napredak je protivnik koji zaslužuje respekt. Imaju renome, ali na njihovu žalost, rezultati im nisu u skladu s kvalitetom tima. Nalaze se u tranzicionom periodu, pojačali su se dolaskom Milunovića, imaju dobrog trenera, ali mi želimo da ostanemo u pobedničkoj seriji. Hoćemo da i sutra potvrdimo našu dominantnost", rekao je on.

Kako je naveo, svi igrači su zdravi, a poslije treninga će se definisati određena kadrovska pitanja.

"Biće promena u sastavu, jer imamo dosta igrača, koji nisu igrali na prethodnom meču, a na osnovu svega zaslužuju minutažu", istakao je Milošević.

Pobjedom nad Napretkom, Crvena zvezda bi ostvarila i deseti uzastopni trijumf u šampionatu.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )